Home

Bandleden

Esther

Esther Duineveld - Bassiste / backingvocals

Esther is onze queen op de bas. Met haar vader deelde ze al vroeg haar liefde voor The Beatles en ABBA. Zij heeft een klassieke achtergrond, en is bekend met vele instrumenten: viool, piano en dwarsfluit. Van muziekschoolmeisje die alleen van bladmuziek speelde, heeft ze zichzelf omgevormd tot de bas-beauty die ze nu is. Zij begon met Belinda aan de Heemskerkse popcursus en was verkocht. Inmiddels assisteert ze al meer dan 10 jaar deze cursus, en groeit haar liefde voor het bassen met de dag. Tevens volgde ze zanglessen bij Suus de Groot om ervaring op te doen met backingvocals. In 2016 begon ze met haar eerste band, waarna ze door Belinda en Maaike werd gekaapt voor Serious Fun. Met veel plezier en passie geniet ze elke keer weer van haar band en de vriendschap tussen de bandleden!

Sen Wai

Sen Wai Chung - Gitarist

En dit is onze knappe gitarist Sen Wai... Of Sen. Of Sennie... Sen is onze lieveling, onze gangmaker en damesmagneet. Geboren en getogen in het gezellige Haarlem. Sen kan werkelijk alles met zijn gitaar. In het verleden speelde hij op niveau in 3 verschillende punkbands. Later in zijn muziekcarierre werd hij verliefd op blues en rock. Maar dat is niet het enige genre dat hem raakt; je zal verbaasd zijn over zijn zeer uiteenlopende muziekkennis en interesse. Sen steelt alle harten met zijn energieke manier van spelen en stoere uitstraling.

Belinda

Belinda de Klerk - Drumster

Belinda is onze goedlachse en sociale drumkoningin. Ze is een geboren en getogen Amsterdamse, maar woont nu al jaren in Heemskerk. Samen met onze bandroadie Gerard en haar dochter, onze vaste groupie. Haar muzikale achtergrond ligt in de Jordaan. Daar begon ze bij de showdrumband ‘De Palm’. Later drumde ze nog in 2 coverbands. Eind 2017 richtte ze samen met Maaike de band ‘Serious Fun’ op. Bijzonder aan Belinda is dat ze autodidact is. Wie had dat gedacht! Belinda geniet van de repetities en het optreden. De band en het publiek genieten van haar! Zij ziet met deze band een grandioze toekomst!

Maaike

Maaike van der Aar - Zangeres

Maaike is onze zangeres uit een muzikale familie. Van oorsprong is ze klassiek geschoold. Geboren en getogen in het Gooi, verhuisde zij via Amsterdam naar Purmerend. Zij zingt al zolang ze leeft en waar het kan. De afwas in het ouderlijk huis werd een feestje door het zingen met haar zus. Als de autoradio aanstaat blijft ze niet stil, en ook in huis wordt er veel en vaak gezongen. Maaike is op de middelbare school begonnen met het zingen in cover-bands. Daarnaast heeft ze regelmatig met musicals meegedaan en heeft ze in koren gezongen. Maaike houdt van jamsessies, solo-optredens of acoustische settingen. Ze onderhoudt haar stem met zanglessen. De meeste lol haalt ze uit haar huidige band; Serious Fun!

Martijn

Martijn Vogelaar - Slaggitarist

Martijn is als jochie van 14 de gitaar gaan ontdekken en al op zijn 16e ingestapt in de country rock / blues rock coverband van zijn vader. Eerst als slaggitarist en later als lead gitarist. Van daaruit is zijn gitaarspel ontwikkeld en speelde hij in verschillende bandjes in een verscheidenheid aan genres. In augustus 2019 is Martijn met vlag en wimpel door de auditie gekomen en toegetreden tot Serious Fun. Met ruim 20 jaar ervaring in het coverband circuit kent hij inmiddels de klappen van de zweep als geen ander en mag zich dus een geroutineerd allround gitarist noemen.